Xisco Duarte

Felanitx #SEMPREENDAVANT

Som en Xisco Duarte, de professió artista, amant de la cultura i profundament orgullós de serfelanitxer, raó per la qual torn a encapçalar la candidatura a la batlia de Felanitx pel PSIB-PSOE, i que té com a objectiu consolidar la bona feina feta els darrers 4 anys, que sense cap dubte són l'aval per seguir al capdavant en la lluita per millorar Felanitx.

Un pacte que ha servit per posar en marxa Felanitx, i on els socialistes hem estat el cor i l'ànima d'aquest equip. Hem demostrat que som gent de paraula, que complim les promeses, i que ens hem deixat la pell dia a dia per tornar a obrir el poble a tots els felanitxers i felanitxeres, com amb la reobertura de l'hospici o la construcció del futur hospital.

A aquestes eleccions m'acompanyen un grup d'homes i dones valentes, lluitadores, representatives, properes, amb una gran estima al poble de Felanitx i empenta decidida per donar-ho tot. Hem fet un gran programa electoral que reflectís sens dubte el rumb i les necessitats que té el nostre terme municipal.

A més som l'únic partit amb una proposta clara, decidida, diversa i progressista, on la millora del benestar de les persones i la Igualtat d'oportunitats són la nostra gran prioritat. L'únic partit amb un projecte integrador on cabem tots i totes, independentment d'on venguis, de la teva llengua, a qui estimis, de com et sentis o del teu color de pell.

Estam preparats per guanyar les del 26 de Maig i comptam amb el teu suport per aconseguir-ho.

Xisco Duarte