Xisco Duarte

Felanitx #CANVISEGUR

Com molts sabeu, sóc creador, malgrat la política sempre m’ha apassionat i sempre hi he volgut participar, però la meva vida de viatger m’impedia prendre una responsabilitat. Ara establert de manera permanent a Felanitx, assumeixo amb il·lusió i orgull la tasca d’encapçalar el projecte socialista a l’Ajuntament de Felanitx, i encapçalar la candidatura d’homes i dones que m’acompanyen en aquesta cursa, companys i companyes amb reconeguda experiència cadascú al seu àmbit, honests, il·lusionats i amb la voluntat ferma de transformar el nostre municipi, des dels principis bàsics del socialisme, la igualtat, la solidaritat i la cohesió social.

Per això ens presentam, per encapçalar el canvi segur i sobretot necessari per Felanitx, i la raó més important que ens mou a donar aquesta passa és que com a veïns d’aquest municipi ens rebel·lem contra la decadència que viu, contra la poca il·lusió amb que ens han governant aquests darrers 12 anys, contra el poc respecte i interès cap al que érem, som i serem.

La nostra proposta es fonamenta en uns pilars bàsics, que seran els que articularan el nostre programa de govern els popers quatre, els serveis socials perquè volem lluitar contra la desigualtat, l’educació perquè sols des de la igualat d’oportunitats i el coneixement formaren ciutadans crítics, la cultura perquè recuperi el seu lloc per tornar a posar Felanitx dins del mapa i l’economia del nostre municipi com a motor de la transformació que necessitam, el turisme, el nostre territori, el comerç local, l’agricultura i ramaderia, la indústria, han de ser les eines que facin possible aquesta transformació i seran la nostra ocupació i preocupació.

Felanitx necessita apostar cap un canvi, un canvi segur i necessari, un canvi que faci que torni a despertar i que sigui el moment de la gent. Un poble amb uns fonaments històrics, patrimonials i de fills il·lustres que deixaren l’empremta a cada lloc del nostre municipi. Un poble únic, una història única, però a la vegada una història aturada. Ho tenim tot perquè aquest poble revisqui i torni a la vida, que la decadència arribi al final perquè creiem que tots ens ho mereixem.

Xisco Duarte